ROZVOZ ZDARMA TŘEBÍČ
A DALŠÍ VYBRANÁ MĚSTA
Virtuální prohlídka
E-mail pro převod prostředků EKR
E-mail:objednavky@proudzdravi.cz
Bio Bourbon vanilka lusky RAPUNZEL 2 ks
- Novinka

- Novinka
- Popis produktu
- Komentáře 0
- Související zboží4
- Bio Bourbon vanilka lusky RAPUNZEL 2 ksSkladem 1 ks259,00 Kč225,22 Kč bez DPH
Pěstování, sklizeň a fermentace vanilky vyžaduje hodně zkušeností, péče a času.
Vanilkové lusky se sklízejí zelené a po sklizni několik měsíců fermentují pro plné rozvinutí charakteristické vanilkové vůně.
Bourbon vanilka vyniká přirozeně vysokým obsahem vonných látek, které dokonce mohou krystalizovat na povrchu jako malé bílé krystalky. Toto je znak vysoké kvality, ne vada produktu!
- *Bourbon vanilkový lusk 2 Ks
- *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Alergeny
- nejsou známé
Využití:
- Vanilkový lusk používáme tak, že jej rozkrojíme a drobná zrnka uvnitř lusku přidáváme po špetce do desertů, pudinků, sladkého pečiva, jogurtů či krémů.
- Zbylý lusk bez semínek nemusíme vyhazovat. Povaříme-li kousek prázdného lusku krátce v mléce při přípravě kaše, kakaa či pudinku, dodáme pokrmu vanilkovou vůni.
- pečení - vanilkovým luskem ozvláštníte svoje klasické moučníky
- krémy - i studené dezerty můžete provonět vanilkou
- kaše - poté, co si svoji oblíbenou snídani posypete ovocem, ořechy nebo semínky, přidejte navrch ještě vanilkový lusk
- zmrzlina - oblíbenou vanilkovou zmrzlinu máte s naším vanilkovým luskem hotovou raz dva
- nápoje - vanilkový lusk přinese novou chuť horkého čaje i chladivého koktejlu
Skladování
- Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
- Celý lusk můžeme skladovat v krystalovém či moučkovém cukru. Tím se nejenom cukr krásně ovoní vanilkou, ale je to také dobrý způsob jak vanilku skladovat.
Návod k přípravě
- Jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst, přidáme do krémů, tvarohů, zmrzlin a koktejlů, sypeme jím koláče, palačinky nebo kaše.
Země původu
- Komory (tzv. Bourbonské ostrovy)