ROZVOZ ZDARMA TŘEBÍČ
A DALŠÍ VYBRANÁ MĚSTA
Virtuální prohlídka
E-mail pro převod prostředků EKR
E-mail:objednavky@proudzdravi.cz
Cukr vanilkový BIO 8 g
- Popis produktu
- Komentáře 0
- Související zboží3
- Cukr vanilkový BIO 8 gSkladem 63 ks11,00 Kč9,57 Kč bez DPH
Sladká chuť je člověku přirozeně příjemná a často je oblíbená hlavně u dětí. BIO vanilkový cukr je kvalitní alternativou běžně dostupného. Neobsahuje syntetické aroma, ale rozdrcené vanilkové lusky. Jeho hlavní složkou je třtinový cukr, který se vyrábí z cukrové třtiny jejím lisováním a následně vařením získané šťávy.
Tento vanilkový cukr je jedním z BIO řady produktů od společnosti AMYLON. Ocení ho především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. BIO potraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.
- Cukr třtinový*, bourbon vanilka mletá (min. 1,5 %). Může obsahovat stopy lepku, mléka a vajec. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Alergeny
- nejsou známé
Využití:
- pečení - vanilkovým cukrem ozvláštníte svoje klasické moučníky
- krémy - i studené dezerty můžete provonět vanilkou
- kaše - poté, co si svoji oblíbenou snídani posypete ovocem, ořechy nebo semínky, zasypte ji navrch ještě vanilkovým cukrem
- zmrzlina - oblíbenou vanilkovou zmrzlinu máte s naším vanilkovým cukrem hotovou raz dva
- nápoje - vanilkový cukr přinese novou chuť horkého čaje i chladivého koktejlu
Skladování
- Skladujte při teplotě do 20 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.
Návod k přípravě
- Jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst, přidáme do krémů, tvarohů, zmrzlin a koktejlů, sypeme jím koláče, palačinky nebo kaše.
Nutriční hodnoty na 100 g
- Energetická hodnota 1692 kJ / 398 kcal
- Tuky 0,2 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,0 g
- Sacharidy 98,9 g
- z toho cukry 98 g
- Bílkoviny 0,1 g
- Sůl 0,01 g
Země původu
- Zemědělská produkce EU / Mimo EU
- Novinka