Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
8:00 - 16:30
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas Pavlu Sedláčkovi, se sídlem Okrajová 479, 675 22 Stařeč, IČ 72425326 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu
    info@proudzdravi.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Oregano nebo-li dobromysl obecná, Oreganový olej 100% čistý
Oregano nebo-li dobromysl obecná, Oreganový olej 100% čistý
Oreganový olej je vhodný při nachlazení a chřipce nebo při potížích způsobených viry a bakteriemi při respiračních potížích při průjmu, střevních a za... číst celé
Koloidní stříbro a zlato a jejich použití + luxusní pleťový krém
Koloidní stříbro a zlato a jejich použití + luxusní pleťový krém
Speciálně vyvinutý krém SPAGYRICKÉ BIO KOSMETIKY českého výrobce pro zpomalení příznaků stárnutí a aktivaci regeneračních procesů uvnitř pleti. Obsaže... číst celé
ČAKRA ČAJE FIORE D'ORIENTE
ČAKRA ČAJE FIORE D'ORIENTE
ANTICKÁ BYLINÁŘSKÁ TRADICE nejvyšší prémiová kvalita 100% bio receptury na harmonizaci čakrového energetického systému výroba v limitovaném množ... číst celé
Tekuté slunce pro zdraví a krásu
Tekuté slunce pro zdraví a krásu
Každá žena si přeje mít dokonalou pleť ve dne v noci. S novinkou od firmy Saloos v podobě unikátního bio rostlinného elixíru Squalane&Kamélie se přání... číst celé


Správným a aktuálním informacím o výrobcích na našich webových stránkách věnujeme maximální péči. Předpisy pro výrobu potravin jsou bohužel neustále aktualizovány, a tak občas dochází ke změnám v uváděném složení potravin, obsahu živin nebo naopak alergenů, dietetických informacích atd.. Vždy byste si měli důkladně prostudovat etiketu na výrobku a nespoléhat se pouze na informace poskytnuté zde na internetových stránkách. Tyto informace jsou výsledkem dlouholeté práce, studia a jsou zde pro všeobecné použití. Mohou být reprodukovány bez předchozího souhlasu společnosti PROUD ZDRAVÍ, za předpokladu řádného uvedení zdroje (https://www.proudzdravi.cz/).

 

Užitečné odkazy

Obchodní podmínkyThePay – Platba24, MojePlatba, eKonto, mPeníze, MONETA, ČSOB, Fio Banka, QR platba, Equa Bank, Bitcoin

Rozvoz 

O nás

Jak nakupovat

Vaše data chráníme

 

 

 

 

Rozvozy

Rozvoz pro Třebíč
Rozvážíme každý den, od pondělí do pátku od 16:00 do 20:00.

Rozvoz pro Střítež, Výčapy, Jaroměřice nad Rokytnou, Moravské Budějovice, Lažínky, Grešlové Mýto, Pavlice, Vranovská Ves, Hostěrady, Olbramkostel, Kasárna, Přímětice, Znojmo
pondělí a středa od 16:00 do 20:00 hod

Podmíny rozvozu
  • Minimální hodnota objednávky pro rozvoz zdarma je 200 Kč.
  • Uzávěrka objednávek je ve 14:00 v den závozu.
  • Objednané zboží, které je skladem, vám dovezeme nejbližší rozvozový den.

Kompletní informace k rozvozu zde.

 

Rychlý kontakt
Logo
8:00 - 16:30
Všechna práva vyhrazena www.proudzdravi.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.